sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Ilmoitus uusista tasoista ja vähän muutakin

Tervehdys Pandat!!!!!
Kiva juttu, kun taas uusi lukija ilmestyi sivuilleni. Niitä on jo nyt 7! Kiitokset lukijoilleni.
Tiesittekö, että seuraavalla viikolla ilmestyy 10 uutta tasoa Panfuun! Jeeeee!!! Tulee lisää kivoja hymiöitä, asusteita ja tanssityylejä! Jippii! (Max paljasti blogissaan, että 51-tasolla saisi uuden tanssityylin...)
 Aiottekos ottaa osaa siihen pukukilpailuun? Nyt olisi viimeiset hetket käsillä. Sata hassuimman näköisesti pukeutunut pandaa saavat Lililtä hänen suunnittelemansa hatun. No, kyllä se hattu mullekin kelpaisi... XDDDDD *nauraa*. Itse laitoin sellasen asun, jota tuskin muulloin käyttäisin. Sori vaan, tällä hetkellä en juuri nyt pysty liittämään mitään kuvia, koska mun kone on nyt vähäsen hitaalla päällä ja eikä suostu pyörittämään monta ohjelmaa. Että sorry vaan.
Katselin eilen taas blogini kyselyn tuloksia ja huomasin, että siihen oli vastattu ihan mukavin osallistujamäärin. Kyllä sinne tuli sellaisiinkin kohtiin ääniä, joissa sanottiin, että parannettavaa olisi. Mutta mitä?! Mitä, mitä, mitä ja vielä kerran mitä??????!!!! Mitä blogiini voisi lisätä? Mä oon sanonut tästä asiasta varmaan jo miljoona kertaa, mutta ihan oikeesti, kommentoikaa tätä blogii ja kertokaa mitä tänne vois lisätä!

Terkuin Esma2

1 kommentti:

  1. Joo joo! :) Hmm... Uusia sivuja. Tarinoita. Kilpailuja... Öö... Sori, ideat loppui kesken! Ja Esma, ootkos säkin jo Olokossa? :)))

    Terkuin,
    Medasi

    VastaaPoista