keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Surullinen Pingoo ja Andromedan haastattelu

Moi kaikki pandat! Kävittekö tänään Karibian rannalla? Siellä teitä odottaa pieni pingviini, joka itkee niin, että tärisee! Pingoo kaipaa kipeästi apua. Käykäähän ihmeessä auttamassa sitä löytämään perheensä. Okei, blogini toinen haastateltava on kaikille tuttu Andromeda. Jouduin kerran hänen haastattelunsa uhriksi, joten nyt on koston aika! Eli täältä pesee, Meda!

Kuka olet?
Kuules Meda, en todellakaan kysy sulta, että kuka olet, koska se on aika harvinaisen selvää.

Kuinka kauan olet pelannut Panfussa?
Yli 300 päivää. :D


Onko sulla blogia?
On mulla. Mutta kaikkihan sen tietää... xDD


Täällä tulee pieni sivuhuomautus: Tästä pääsette Medan blogiin.

Kuinka kauan olet kirjoittanut blogiisi?
Olen oikea konkari-bloggari! Aloitin joskus kaauan sitten, kun Panfun maailma oli vielä nuori.. xD Olen oikea filosofi! No ei, loin blogini viime syksynä.


*Yrittää saada Esman takaisin kännykkäpelien "kiehtovasta" maailmasta* Lopeta tuo kännykkäni näprääminen ja voidaanko hoitaa tää haastis loppuun? xD

Ööh.... Ai mitä sanoit? *sulkee kännykän* Joo, jatketaan vaan. Mikä on parasta Panfussa?
Aaeeiioouuyyääöö... Höh, just syvennyin Ankkalinnaan! Siis luin Aku Ankkaa. Siis mikä oli kysymys? Parasta Panfussa?! Ööh... Lukuisat kaverini, chattailu, pelit, tapahtumat, kaikki mahdollinen... Ääh, nyt toi neiti alkoi vuorostaan lukemaan Akkaria! *ravistaa Esmaa*


Mitä, missä, milloin, miksi? Ai, seuraavan kysymyksen vuoro? Ketkä ovat parhaat kaverisi Panfussa?
Luettelo on niin pitkä, etten itsekään muista kaikkia... No... Lili100, Esma2, eli sä, Ria, Ariela, Jadetar, Negrita, balettipanda, Emuliina, Flora-prinsessa, Tillervo, avatar, pikkusiili10, Nuppu_, pokotin, V100, lovelynatalia, lovelyemilia, iPanda, Koala2000................. En ole varma, muistanko edes kaikkia!


Ööh, luulen että tossa on vain murto-osa sun parhaista kamuista... mutta noi kyllä riittää! *Kauhistelee pitkää nimilistaa* OK, next question!      Lempilaulajasi?
Hmm... Katy Perry? Miley Cyrus? Taylor Swift? Ne kolme.


Etkö sä tykkääkään Cody Simpsonista? Mä kun luulin, että sä olet siihen ihan pihkassa...?
Enpäs tiedä... Onhan Cody tosi söpö, ja hyvä laulaja!! <3

Tässä tulee sit vika kysymys! Päästän Medan pois tästä kidutuksesta.
Lalala... LAAAAA!! xDD

Kuunnelkaa nyt, se sekosi lopullisesti tai laulaa ilolauluaan niin kovaa, että tehostetuille korvatulpille olisi nyt kummasti käyttöä! HEI HALOO, MEDA, VOITKO LOPETTAA TON KORVIA RIKKOVAN HOILOTUKSEN??!!
Lalaa, pääsen pois kidutuskammiostaniii!! Jeeeeee!! Hou hou, hyvää joulua kaikille!
Kohta se kai sanoo, että: Onkos täällä lapsia ja muuta älytöntä?

Onkos täällä kilttejä Esmoja?
No voi hou hou ja hyvät joulut! Tutun kaavan mukaan se kohta jakaa lahjat, sit sille lauletaan ja lopuksi se, tavasta poiketen tyhjentää mahaansa täyden joulupöydän annit.

Ja tämä tässä on Esmalle, tämä Jadelle, Rialle... Voi pojat, miten mulla on nälkä! Ruokaaaaa!! *rouskis maiskis*
Hei stop, älä nyt kaikkia syö, jätä Esma-tontullekin jotakin!

Joo joo, suunnataan kulku kohti Pandankorvatunturia!! 
Ei vielä, Esma-tonttu kieltää sen, koska meidän pitää jakaa loputkin paketit ja tyhjentää loputkin ruokapöydät. Hmm......*piiiiiiiiiiiitkän mietintätauon jälkeen* Luulen, että seuraavan päivän lehdessä lukisi, että eksynyt joulupukki ja -tonttu tyhjensivät viattomien kaupunkilaisten ruokapöydät keskellä kirkasta kesää ja että pukki kaverinsa kanssa lihoi parisataa kiloa ja joutui sairaalaan erikoishoitoon ja pikaiselle dieetille. Niin, että Meda, harkitaanko kahdesti, että mietitäköön edes koko asiaa. *hieroo kummasti kasvanutta mahaansa* Niin, että tuon jutun ajattelukin on keholle vaaraksi!

Hyvää ruokahalua! Ja laittakaa musiikkia soimaan! Lady Gagaa! Ei, joululauluja! Nyt heti! Ja mulle lisää kinkkua, kiitos!
Sun täytyy kohta hellittää tossa hölmöilyssä tai joudun kutsumaan valkotakit, alan ammattilaiset hätiin.
Ai niin vielä se viimeinen kysymys tai jätetäänkö se välistä?
Jätetään se kysymys pois, jooko. Meda-pukki pyytää oikein kauniisti, pliiiiis! ja nyt me ihan oikeasti lähetään sairaalaan, koska ollaan lihottu... hmm... AIKA paljon! Hou hou, hyvää joulua kaikille!


Tassuttain, seonnut Esma2 ja dieettiä tarvitseva Andromeda




PS. Muistakaa huomenna käydä ampumassa sika, koska täältä tulee nälkäinen Meda-pukki ja Esma-tonttu..... eikun siis raketti Karibian rannalla, jotta Pingoon porukat eivät kadota saartamme näkyvistä!









2 kommenttia:

  1. Heissulivei! Hauska haastattelu! Heh heh! Löysin sun blogin Medan blogin kautta haastattelusta. Sulla oli aika vähän lukijoita joten liityin lukijaksi. ☺☺♥♫ Olis kiva jos säkin tulisit mun blogin lukijaks. Sen osoite on inkkulinpanfublogi.blogspot.com

    Tassuttain, Inkkuli.

    VastaaPoista
  2. Noop oli aikas pitkä :D (ihan hyvällä vaan) Löysin iteki sun blogin Medan blogin kautta.. mutta mullakin on blogi toivon et lukisit:D ei oo pakko mut sinne pääsee osotteella: vilma-leidinpanfublogi.blogspot.com

    VastaaPoista