torstai 23. kesäkuuta 2011

Pingviinien juhlista, videopalkista.......

Moi! Tänään tein blogiini sen lupaamani videopalkin, ja hyvin se onnistui. Luulin, että se olisi vaikeampaa, mutta ei ollut. Mitä videoita haluaisitte sinne, sellaisia aika järkeviä?
 Entschuldigung, kun en ole kirjoittanut tietopostauksia, mutta aika ei ole tahtonut riittää, mutta vielä tällä viikolla aion kirjoittaa hamstereista. En tosin ole vielä päättänyt aihetta. Viimeksi kirjoitin niistä sellaista yleistietoa ja miltä ne jotakuinkin näyttävät. Hamsterithan ovat pääasiassa yöeläimiä, mutta asiasta tarkemmin tietopostauksessa. Mitä haluaisitte tietää niistä? Katsotaan, jos osaisin vastata kysymyksiinne.
 Oletteko jo käyneet pingiinien järkkäämissä juhlissa? Itse kävin vasta tänään, koska eilen koneeni kanssa tuli pieniä teknisiä ongelmia. (Se ei suostunut yhteistyöhön : D) Juhlasalin lattia on jäädytetty ja seinillä roikkuvat jääpuikot. Pingoon sisarukset tanssivat keskellä lattiaa...Onhan siellä aika cool meininki, mutta muuta mukavaa siellä juuri ei mielestäni ole.
Ai niin, Andromeda. Meda, jos luet tätä juttua, niin voitko vastata kysymykseeni? Miten saan ruutukaappaukseni näkymään näissä blogitekstien kanssa? En oikein osaa liittää niitä. (Muokkaan ruutukaappaukseni Microsoft Wordissa.)

Tassuttain, Esma2

PS. Nyt keksin, miten liitän kuvia juttuihini. En aluksi tajunnut koko asiaa, mutta nyt asia on toisin. ( En tajunnut katsoa yläpalkkia) Mutta tässä on nyt kuva pingviinien juhlista:


1 kommentti:

  1. Videopalkkiin vois laittaa Cody Simpsonii tai jotain!
    (Medakin varmaan tykkäis)

    VastaaPoista