lauantai 20. elokuuta 2011

41. postaus ja vähän muutakin!

MOI! *mussuti mussuti* Joo, tällä kertaa tuo äänen lähde ei ollut Ron, vaan mä, joka mussuttaa jätskivenettä ääntä kohti... *rousk* Kävin äsken lukemassa Andromedan postauksia hänen blogissaan. Sattumalta huomasin, että siellä oli linkki meikäläisen blogiin. Olin nimittäin saanut Blog I like awardin Medalta!! Ai mikäkö on tuo award? En kuulkaas tiedä itsekkään, mutta eiköhän joskus selviä...
Tässä teille Blog I like awardin säännöt:
Kun saat Blog I like awardin (sellanen merkki)
-kopioi se oman blogisi postaukseen.

-kerro, keneltä sait sen.

-vastaa kolmeen kysymykseen: Miten aloitit bloggaamisen? Mistä pidät eniten bloggaamisessa? mitä haluaisit muuttaa omassa blogissasi.

-kerro perusteluineen, että mille kolmelle blogille jaat awardin edelleen.

-lisää jokaisen blogin linkki postaukseen.

Ok, jos vaikka vastaisin noihin kysymyksiin ja sitten kerron, että ketkä kolme onnekasta saavat awardin minulta.

Kuinka aloitit bloggaamisen?
No, luin ennen oman blogin perustamista Maxin ja Ellan blogia. Kun ystäväni(Meda ja Arianna) bloggasivat, ajattelin itsekin kokeilla.

Mistä pidät eniten blogaamisessa?
Tykkään kirjoittaa koneella. Tykkään myös siitä, kun saan lisää lukijoita ja kommentitkin blogistani ovat kivoja, mutta vain jos kommeissa ei käytetä rumaa kieltä.

Mitä haluaisit muuttaa omassa blogissasi?
En oikeastaan mitään. Uuden yläkuvan haluaisin, koska nykyinen ylis on ollut mulla jo ties kuinka kauan. Uusia sivujakin tulee varmasti!!

Okke, siinä oli sit kysymykset. Tässä tulee sitten kolme onnekasta awardin omistajaa.
-Ariannan Panfu-blogi Arianna kirjoittaa tosi hauskoja postauksia ja hänellä on blogissaan monta hauskaa sivua. Hänen bloginsa on yksinkertaisesti awardin arvoinen. Ria ei vielä ole kuukauden bloggari, mutta tulee vielä varmasti olemaan.

-Esa55:n Panfu-blogi Esalla on hauskoja postauksia ja sivujakin häneltä löytyy moneen makuun. Tosi hauska blogi!!

-Tillervon Panfu-blogi Siis aivan huippu blogi!!!!! Tillervo on todella taitava piirtäjä, hänen juttunsa ovat kekseliäitä. ja hänen blogistaan näkee, että hän osaa todellakin tosi hyvin käyttää tietokonetta. Kadehdin taitojasi, Tillervo!!

Joops, tuossa taisi tulla kaikki jutut, mitä piti tehdä awardin eteen. Mutta ihan oikeesti käykää noitten kolmen blogissa, tosi hyviä kaikki!!!
 Tänään siis julkaistaan Panfunparannus-kisan finalistit. Mua ainakin vähän jännittää. Huomenna luultavasti itse kerron sitten ne finalistit.
 Olen ajatellut, että voisin tehdä pari uutta sivua blogiini. En ooikein perusta apuliitoista, mutta tarinasivu on hauska idea ja sellainen tänne ilmestyykin heti, kun vain aikaa riittää sen tekemiseen. Luultavasti väsään haastattelu-sivun, johon kopioin vanhat haastatteluni ja lisäilen sinne myös uusia juttuja. minulla on yksi tarina, joka vain vähäsen enää kesken ja ajattelinkin lisätä sen sitten tarina-sivulle. Samaiselle sivulle tulee yksi toinenkin tarina, jonka kirjoitin koulussa. Se on niin hauska, että se on ansainnut paikkansa siellä.
 Minulla on jo neljä kuvaa, jotka voisin lisätä kuvagalleriaani. Mutta milloin? Aika ei vain tahdo riittää. Minulla on vielä tekemättä maanantaiksi saksan sanat, uskonnosta yksi tehtävä ja sitten vielä se yksi tarina, jonka olisi määrä tulla uudelle sivulleni. En tänään ainakaan ehdi luoda uusia sivujani, mutta sitten joskus. Täytyy lopettaa, koska perheeni tulee kohta kotiin........Moikka!!

Tassuttain Esma2

PS.Käykää kopioimassa Blog I like award kuva Andromedan blogista!!!
Linkki Andromedan Panfu-blogiin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti