maanantai 26. syyskuuta 2011

Moips taas!

 Moi!! Panfun viidakossa on saatu kasvattaa omaan puumajaansa rauhanpuu. Max löysi kortin, jossa luki "Panfu here I come", eli Panfu, minä tulen. Kortissa oli kuva avaruusoliosta. Muistatteko, te Pandat, jotka olette pelanneet jo Panfun alkuajoista asti Panfussa, Nuin ja Trawuin, eli kaksi avaruusolioita? Niiden lapsi, jonka nimeä en nyt muista, saattaa tulla käymään Panfussa. Voi, kuinka jännittävää!!!!!
   Tällä viikolla yllätyskoneesta pitäisi tulla avaruusaiheinen taustakuva pelikorttiin. En ite varmaan saa sitä, kun oon menossa loppuviikon.
   Vedenalaiseen kouluun on ilmestynyt vampyyri ja Brainbot-älyrobotti. Freddy ei onneksi pure, kuin mitä muilla vampyyreilla on tapana. Vampyyri on ennemminkin keskittynyt Pandojen aivojen kehittämiseen, jonka tuotoksena on siis valmistunut Brainbot. Jokainen panda voi käydä päivittäin vedenalaisessa koulussa ja klikata brainbotin kättä ja tehdä joku älliä tarvitseva tehtävä. Sinä voi voittaa rahaa, joten se kannattaa.
  Perjantaina oli kultapandapäivä. Meikäpandalle jäi kulttisvaate päälle... joten näytän kultapandalta. Sain tehtyä perjantaina uskomattoman jutun, eli otin itsestäni ruutukaappauksia, joiden avulla avulla voin tehdä uusia yläkuvia blogiini. Mutta nyt pitäis mennä, jotta ehtisin edes aloittamaan uutta yläkuvaa!!

Tassuttain, Esma2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti