tiistai 13. syyskuuta 2011

Siis vaikka mitä viikonlopun ajalta!

................ niin, mitähän tässä keksisi sanottavaa?! No, sanon murheeni lyhyesti ja ytimekkäästi: En ole enää kultapanda!!!!!!!!!!! On se niin epistä, kun kuukausi kului ja mun kulttisaika loppui. En voi enää käyttää niitä hienoja vaatteita tai ruokkia bollyjani....... Onhan minulla tosi paljon kerottavaa Panfun tapahtumista, kun en päässyt tietsikalle viikonloppuna. No niin, aloitetaan pitkästä aikaa pitkä postaus. (Minulla ei ole tänään harkkoja, joten voin kirjoitella rauhassa!)
  Rikki mennestä yllätyskoneesta paljastuikin yllätyksenä kunnon hummeriasu!! Viime keskiviikosta lähtien olet voinut Magic Maze-peliä pelaamalla saada yhden osan pukuusi joka päivä. Jostain kumman syystä pystyin keräilemään puvun osia vielä tänäänkin. Eli jos ette päässeet tietsikalle viikonloppuna, niin sen suhteen on vielä toivoa, jos haluatte hummeriasun. Varokaa, ettei teitä luulla oikeiksi hummereiksi ja paisteta sitten juhlissa syötäväksi!
   Tämän viikon keskiviikosta lähtien alkaa Panfussa sporttifestarit! Tai siis millä nimellä sitä nyt kutsuttiinkaan.... Ihan sama, kumminkin, parin päivän päästä pääsette mittelemään taitojanne viisiottelussa. Se ei sitten ole ihan mikä tahansa viisiottelu, nimittän tässä tulevat ne viisi lajia: liuku, vesi-ilmapallon maaliin heittely, trampoliinihyppy, pilvihyppely, tornihyppy! Muistattekos, mitä Panfun minipelejä osa lajeista muistuttavat? Pilvihyppely voisi olla peli nimeltä Cloud number nine ja tornihyppeli olisi maauimalan Bolly hop.
   Puumajan kalustelehteen on tullut taas uusia kalusteita. Sopivat mukavasti huomenna alkavien sporttifestareiden tyyliin. On ilmestynyt urheilukamaa, Pandat. Pesäpallolamppu. Jalkapallotuoli, koripalloteline, johon voi ihan oikeasti heitellä palloja ja valonheittimet. Suosittelen, että käytte vilkaisemssa kuvastoa. 99,99 %:n varmuudella olisin ostanut ne, jos olisin vielä kultapanda!!
   Tapasin tänään Panfussa Andromedan. Juttelin hänen kanssaan pitkät tovit koulusta, Panfusta ja harrastuksista. On se ihanaa, kun on kamuja "irlissä", jotka pelaa myös Panfussa. Onkos teillä ystäviä Panfussa, jotka tunnette myös oikeassa elämässä?
   Mullapa ei sitten ole muuta! Että moikkati moi ja heippati hei!!!!!!!!!

Pitkästä aikaa tassuttain, Esma2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti