tiistai 6. syyskuuta 2011

Yllätyskone on rikki!! Help!!

   Moips kaikki pandanpallurat!! Niin, yllätyskone on rikki. Käykääs vaikka viidakon luolassa katsomassa. Luukun päällä on huutomerkki-kyltti. Tämän viikon lahja olisi ollut tosi iso ja piikikäs.........siis häh?! Hei, seis!! En minä se ollut, joka noin kirjoitti!! Mä sanoin että seis! .......................Apuaaa!! Help!! Hilfe!!!........... Hei lopettakaa, en sä mä ollut, sillä noin luki Maxin ja Ellan blogissa.........mutta en silti ole mikään varas! Bookworm ajatteli silti korjailla sitä konetta. Jos saatais vaikka vielä se yllätys. Toivossa on hyvä elää!!!!
   Panfun vaatekuvastoon on ilmestynyt uusia rooliasuja. Vaatesuunnittelija-Lili loihti tällä kertaa rapu- ja mustekala-asun pandoille. Mustekalamekko........ että jaha!! Se rapupuku poikapandoille on hauska. Kannattaa käydä vilkasemassa, vaikkei välttämättä ole kultapanda.
   Tasokone toimii tänään. Meikäläisen ei tarte enää käydä sille aparaatilla ennen sitä, kun tulee lisää tasoja. Heh heh, en tahdo retostella..... Milläs tasolla te olette, Pandat?
   Huomenna kysellään taas viikon Panfu ekspertti-kysymys? Viime kerralla kysyttiin peliä, jossa piti poksautella ilmapalloja. Pelihän on Wanhan sataman Pop it! Minkähänlainen kysymys tällä kertaa vuorossa? Se selviää sitten huomenna!!
   Tällä viikolla kulttikset saavat viikon lahjana lelulinnan puumajaansa. Itselläni on vielä vähän aikaa kultapakettia jäljellä, jonka voitin sarjiskisasta. Mutta kohta sekin loppuu ja olen tavallinen Panda.... Harmi!
   Mitähän mulla onkaan vielä mielessä!? Huoaah, pakko mennä vielä tekemään matikan kertaustehtäviä!! Huomenna pitäiskin sitten alkaa pakkailemaan viikonlopun pelimatkaa varten. Ai niin, siitä pitikin sanoa. Viikonloppuna ei sitten tipu tänne postauksia. Pelireissulla ei ole tietokonetta, tosin minä sitä pelien lomassa kaipaisikaan... Mutta seuraavalla viikolla sitten lisää postauksia. Siis viimeistään silloin!
   Muistatteko, kun lupasin pri päivää sitten lisätä sisältöä piirustusohje-sivulleni? Valitettavasti se ei vieläkään ole onnistunut. Aika ei vain riitä niitten juttujen skannaamiseen. Mutta joskus hamassa tulevaisuudessa ne siltä sivulta löytynee. Mutta sentään eka tarina on ilmestynyt!! Käykääs lukemassa ja kertokaa sitten, mitä piditte. Pakko lopettaa ennen kuin muu perhe tulee kotiin ja äkkää meikäläisen tietokoneelta. Että moimoi ja seuraavaan kertaan!!

Tassuttain Esma2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti