tiistai 20. syyskuuta 2011

Piiiiiiiiiiiiiiitkääästä aikaa POSTAUS!!!

Moi, Pandat!! Oletteko jo unohtaneet mut? Joo, mä oon se Esma2, joka kirjoittaa tätä blogia... No, sporttifestarit ovat päässet loppuun ja palkinnoksi tuli kultainen pokaali ja kehystetty diplomi. Ihan kivat festarit!!
   Huomisesta lähtien voitten hakea vaatesuunnittelija Lililtä rauha-aiheisen t-paidan, jonka suunnitteli taidokkaasti Tillervo. Muistatteko sen piirustuskisan...... Kumminkin tällä viikolla vietetään kansainvälistä rauhanpäivää, tai jotain sen tapaista, joten sen kunniaksi Panfussakin juhlitaan. Eloisella on joku yllätys meille Pandoille. Joten käykääs huomenna viidakossa tervehtimässä häntä.
  Tällä viikolla yllätyskoneesta tulee valkoinen, rauha-aiheinen sänky. Se on hieno, joten muistakaas käydä vilkasemassa päivittäin viidakon luolassa.
   Panfulla on ollut yhteydessä ongelmia, joista minäkin sain osani.... Viime päivinä mulla on kulunut noin 15 min Panfun käynnistykseen, tosin vain silloinkin pääsin kerran sisälle peliin. Eli en esim. eilen käynyt Panfussa. Toimiko yllätyskone eilen, Pandat.....??? Mutta tänään peli toimi hyvin.
  Saa taas nähdä, että milloin seuraavan kerran tänne tulee juttua, kun on sitä meikäpandallakin koulua.
Mutta nyt mo................. Ei! Hei! Seis! On mulla vieläyks juttu. Vaatekuvastoon on ilmestynyt uusia, rauha-aiheisia vaatteita. Joitan rauhan tyyppejä muistuttivat... Niin, John Lennon ja Yoko Ono! Mutta nyt (oikeasti) moi moi, Pandanpallurat!!

Pitkästä aikaa tassunjäljet jättäen, Esma2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti